Logo Gemeente Rotterdam

Bodemvondsten

Homepage Proclaimer

Proclaimer

Wat is onze verantwoordelijkheid?

Dit is een website van gemeente Rotterdam, op deze site vindt u vondsten die archeologen van de gemeente in en rond Rotterdam hebben gevonden. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

Wij doen ons best om de informatie duidelijk en leesbaar te maken voor iedereen en zorgen dat deze site actueel, volledig en juist blijft.

U mag het volgende verwachten:

  • De informatie is goed en actueel.
  • Teksten en beelden zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend.
  • Teksten zijn goed te begrijpen.

Fouten of onvolledige informatie

Ziet u toch een fout of mist u informatie? Laat het ons weten. Op de informatie & contact pagina staat hoe u contact met ons op kan nemen.

Privacy en cookies

We verzamelen op deze website geen persoonsgegevens en maken geen gebruik van tracking software. Er worden enkel functionele cookies geplaatst die nodig zijn voor het functioneren van de website.

Auteursrecht

Alle data op deze website zijn volledig openbaar en mogen hergebruikt worden.

U mag geen beelden en teksten hergebruiken waarop auteursrecht van derden ligt. Bij die beelden en teksten staat de eigenaar van het auteursrecht.

Wilt u die hergebruiken dan moet de eigenaar toestemming geven. Als u toestemming heeft, moet u de naam van de eigenaar erbij zetten.

Als u beelden en teksten hergebruikt of citeert let dan op het volgende: Het mag niet lijken dat de gemeente Rotterdam het zonder meer eens is met die beelden en teksten.

Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk.
Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt steeds aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren. Lees daarover meer op de pagina toegankelijkheid.

Archief

Op dit moment is er nog geen archief van deze website beschikbaar. Binnenkort zullen we een archief aanbieden.

Andere websites van de gemeente

De gemeente is niet verantwoordelijk voor de inhoud op andere websites waarmee bodemvondsten.rotterdam.nl gelinkt is of waarnaar doorverwezen wordt.